Alte știri

Recidivist aflat în căutare , reținut de către polițiști. Ce infracțiune a comis

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în mun. Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea unei vătămari intenționate grave a integrității corporale, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru alte infracțiuni similare.

Individul, în luna iulie a anului 2018, fiind în stare de ebrietate alcoolică a inițiat un conflict cu un bărbat, ulterior degenerând într-o altercație, bănuitul a luat un cuțit de bucătarie cu care a provocat victimei o plagă în regiunea abdomenului.

În acest context a fost inițiată o cauză penală conform art 151 alin. (1) al Codului Penal ,,Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care este periculoasă pentru viaţă” ce prevede pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 5 la 10 ani.

Ulterior bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care a fost anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție a sec. Botanica.

Astfel, urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut.

loading...

Comments are closed.