Reformele fiscale ale Guvernului PDM susținute de încă o rețea de supermarketuri și două centre comerciale

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,ministerul finantelor, ion chicu, guvernul filip, reforme fiscale, reforme pdm, guvernarea pdm, baby hall, grand hall, supermarkjeturi moldova, supermarket bomba, supermarket numarul 1, taxi blues pdm

Două centre comerciale și un supermarket de electrocasnice au anunțat prin intermediul Facebook-ului că reformele fiscale aprobate de Guvernul Filip au făcut ca mediul de afaceri din Republica Moldova să se dezvolte iar continuarea acestora este binevenită și pe viitor pentru dezvoltarea țării.

Este vorba despre centrele comerciale Grand Hall și Baby Hall și rețeaua de supermarkete de electrocasnice Bomba, acestea și-au arătat susținerea pentru guvernarea spunând că acțiunile adoptate de acestea sunt în favoarea dezvoltării mediului de afaceri și în așa mod favorizează dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

“O lume plină de culoare și de veselie vă va întîmpina la noi zi de zi! Aici avem tot ce vă doriți pentru cei mici și încercăm în fiecare zi să vă oferim încă și mai multe. Mulțumită reformelor fiscale adoptate de autorități care îi sprijină pe agenții economici, aceștia sunt optimiști în privința că vom reuși să devenim mai mari. Economiile pe care ei le fac în urma acestora îi ajută să își îmbunătățească aferta pentru clienți și chiar își doresc să deschidă noi locuri de muncă aici, pentru moldoveni. Suntem alături de ei și susținem continuarea bunului mers al antreprenoriatului din țara noastră!” se spune în comunicatul publicat pe pagina de Facebook a centrului comercial Baby Hall.

Un mesaj de susținere pentru guvernare au venit și vecinii de la Grand Hall, care au scris că datorită reformelor fiscale, cumpărătorii au acces la tot mai multe produse și împreună cu economia țării, crește și afacerea lor care sporește confortul cumpărătorului. “În centrul nostru, ve-ți găsi mereu o mulțime de produse minunate. Din ce în ce mai multe, pe zi ce trece – ceea ce înseamnă că tot crestem pentru voi, cei care ne vizitați zilnic. În spatele acestor magazine, se află antreprenorii care își dezvoltă afacerile pentru că, spun ei, azi povara fiscală pe care un angajator o simte e mai mică decit în urmă cu trei ani. Faptul că plătesc contribuții la bugetul statului cu 5% mai mici, îi ajută să angajeze mai multe persoane și să le ofere acestora noi beneficii. Ne place ce auzim și vrem să continuăm activitatea în această atmosferă relaxată pentru agenții economici.”

Și supermarketul specializat în electrocasnice, Bomba a venit cu un mesaj de susținere pentru guvernare. “În rețeaua noastră de electronice și electrocasnice, ve-ți găsi mereu produsul de care aveți nevoie. Îmbunătățirele legislative recente făcute de guvernare,care stimulează antreprenoriatul, au fost bine venite și ne permit să vă oferim în continuare promoții uimitoare. Ne dorim să vedem cît mai multe astfel de măsuri de încurajare și pe viitor pentru businessuri. O țară dezvoltată este pentru noi șansa de a ne face fericiți clienții și angajații.”

Amintim că ieri, rețeaua de magazine Numărul 1 a publicat un mesaj de susținere pentru guvernare, în comunicat aceștia au scris că sunt entuziasmați de reformele fiscale din ultima perioadă, recunoscând că este un sprijin real pentru ca întreprinderea să se dezvolte. Datorită acestora, s-a putut majora salariile angajaților și eliberarea tichetelor de masă. Totodată, s-a făcut posibil crearea locurilor noi de muncă datorită acțiunilor guvernării.

Primul care a arătat susținerea față de Guvernul Filip și a anunțat că va vota pentru Partidul Democrat a fost Sergiu Enciu, fondatorul rețelelor de restaurante, Taxi Blues. Acesta a anunțat pe pagina de Facebook că reformele începute de Pavel Filip și echipa sa trebuie să continue. Omul de afaceri a spus că guvernarea actuală face tot posibilul ca mediul de afaceri să se dezvolte.

Ministrul Finanțelor, Ion Chicu a postat un tabel pe pagina sa de Facebook în care a demonstrat că veniturile încasate la bugetul țării este în creștere considerabilă față de anul trecut.
Total
0
Shares
Total
0
Share