Alte știri

Refuzul de autorizare a intrării în țara vecină l–a motivat pe un tânăr să traverseze ilicit hotarul moldo-ucrainean

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 5 noiembrie, pe direcția localităților Valea Perjei – Maloiaroslaveț, patrula de serviciu a observat o persoană care înainta spre linia frontieri de stat.

Pentru că acțiunile bărbatului păreau clare, acesta intenționănd să traverseze ilicit hotarul moldo-ucrainean,  polițiștii de frontieră au intervenit.

La fața locului, oamenii legii au identificat bărbatul ca fiind cetățean al Republicii Moldova, în vîrstă de 28 de ani, locuitor al satului Denzgheja, raionul Comrat.

La audieri, tânărul și-a justificat motivul aflării ilegale la frontieră prin faptul că a încercat să ajungă în Ucraina, la niște rude. Totodată, acesta a relatat că anterior, când s-a prezentat în punctul de trecere din proximitate, grănicerii ucraineni nu i-au autorizat trecerea frontierei pentru că nu întrunea toate condițiile de intrare în Ucraina.

Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. În prezent se întreprind acțiuni procesuale privind elucidarea circumstanțelor, persoana fiind cercetată în stare de libertate.

loading...

Comments are closed.