Regele Charles se întoarce la îndatoririle publice după diagnosticul de cancer

Regele Charles al III-lea va relua în curând îndatoririle publice după o perioadă de recuperare în urma unui recent diagnostic de cancer, a anunțat astăzi Palatul Buckingham.

Ca parte a revenirii sale la viața publică, Regele și Regina vor vizita marțea viitoare un centru de tratament al cancerului. Ei se vor întâlni cu personalul medical și cu pacienții pentru a afla mai multe despre experiențele lor și pentru a-și oferi sprijinul. Această vizită va marca prima dintr-o serie de angajamente publice pe care Regele le va onora în săptămânile următoare.

De asemenea, a fost anunțat că Regele și Regina vor găzdui o vizită de stat a Împăratului și Împărătesei Japoniei în luna iunie. Vizita va avea loc la cererea Guvernului Majestății Sale și va consolida relațiile strânse dintre cele două națiuni.

Pe măsură ce se apropie prima aniversare a Încoronării, Majestățile Sale le mulțumesc tuturor celor care le-au trimis urări de bine și sprijin în timpul anului trecut, care a cuprins atât bucurii, cât și provocări.

Total
0
Shares
Total
0
Share