Politic

Reghina Apostolova acuză guvernarea de atitudine iresponsabilă față de problemele cetățenilor: ”Satul arde, dar PAS se piaptănă”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, a criticat majoritatea parlamentară pentru faptul că ignoră ostentativ nevoile urgente ale cetățenilor și se preocupă de subiecte neimportante pentru moment. În opinia sa, pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului nu a fost inclusă nicio problemă de actualitate, asta în timp ce țara este lovită de crize majore, care nu suportă amânare.

Într-o postare pe Facebook, deputatul Partidului „ȘOR” a scris că ordinea de zi a ședinței de astăzi a Parlamentului demonstrează, încă o dată, că majoritatea parlamentară este total străină și indiferentă de interesele și problemele oamenilor noștri.

Acum, când ne confruntăm cu atâtea crize, când oamenii se îmbulzesc prin magazine să-și facă provizii, pentru că se tem că mâine nu vor mai avea de mâncare, când se uită speriați cum cresc prețurile la toate produsele și serviciile și așteaptă cu groază facturile, PAS continuă să se ocupe cu nimicuri și să abordeze probleme mai mult decât secundare”, se spune în postare.

Mai mult, în timpul ședinței de plen, înainte ca ordinea de zi să fie supusă votului, Reghina Apostolova a amintit că Republica Moldova se confruntă cu un val mare de refugiați din Ucraina, iar statul nu face nimic pentru cetățenii care jertfesc din puținul lor pentru a-i ajuta pe alții. În context, ea le-a amintit deputaților din majoritatea parlamentară că formațiunea sa a lansat mai multe inițiative sociale, menite să susțină populația în această perioadă complicată, însă până acum, autoritățile n-au avut nicio reacție.

În ultimele zece zile, Partidul „ȘOR” a expediat peste zece scrisori/solicitări, care includ propuneri concrete privind susținerea atât a refugiaților ucraineni, care au venit în țara noastră, cât și oferirea ajutorului cetățenilor moldoveni. Din păcate, nu am primit niciun răspuns, la nicio întrebare, la nicio propunere. Solicităm examinarea acestora în regim de urgență, astfel încât oamenii să beneficieze de ajutor, iar economia țării noastre să revină la normal”, a declarat, în plenul legislativului, deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova.

loading...

Comments are closed.