Alte știri

Reghina Apostolova: vom implementa atât în Chișinău cât și în toată țara toate proiectele de succes de la Orhei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Politic ȘOR și candidații săi la alegerile parlamentare din 24 februarie vin cu programe concrete de dezvoltare a Republicii Moldova și a fiecărei regiuni. În campania electorală, cetățenii vor primi multe promisiuni, dar în primul rând să se gândească ce au făcut acele partide în ultimii patru ani, a îndemnat candidata Partidului ȘOR pe circumscripția uninominală 28 (mun Chișinău sectorul Râșcani/Poșta Veche), Reghina Apostolova.

În această lună veți primi multe programe politice, multe literatură. Examinați-le, citiți-le, dar nu vă uitați la ce vă promit, dar gândiți-vă ce au făcut acești reprezentanți ai partidelor în ultimii patru ani”, a declarat Reghina Apostolova la dezbaterile electorale de la Pro TV Chișinău.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În acest context, ea a amintit că Partidul ȘOR și candidații săi au programe concrete menite să dezvolte toate regiunile țării. „În cazul de față vorbim de circumscripția 28 sectorul Râșcani și cartierul Poșta Veche. Este vorba de proiecte infrastructurale, drumuri bune, iluminat, proiecte sociale, stimularea revenirii acasă a concetățenilor,  capitalul matern, locuințe sociale”.

Reghina Apostolova a menționat că la Orhei, Partidul ȘOR a demonstrat că poate rezolva toate aceste probleme. „Noi știm cum să facem asta. Nefiind la guvernare am realizat la Orhei. Când intrați în cabina de vot, votați cu inima, ca a doua zi să nu regretați”, i-a îndemnat Reghina Apostolova pe alegători.

La Orhei, a menționat ea, echipa Partidului ȘOR a înregistrat rezultate remarcabile, astfel încât localitatea a fost transformată „într-o poveste pe care toți o invidiază”.

Reghina Apostolova, care este viceprimar de Orhei din 2015, a amintit că de sectorul Râșcani o leagă peste 40 de ani de activitate, inclusiv în funcția de director de școală, consilier municipal și pretor de sector.

Reghina Apostolova s-a născut în Siberia, în regiunea Irkutsk,  într-o familie de deportați în perioada sovietică. A venit împreună cu familia la Chișinău când avea 4 ani și de atunci și-a petrecut întreaga viață în Capitală. Reghina Apostolova s-a angajat în câmpul muncii deja de la vârsta de 16 ani. A lucrat 46 de ani  la școala Nr.14, astăzi liceul „Natalia Gheorghiu”, dintre care 22 în funcția de directoare.

A deținut timp de 8 ani funcția de consilier în Consiliul municipal Chișinău. De asemenea, a activat și în calitate de pretor interimar al sectorului Râșcani.

Într-o autobiografie prezentată anterior, Reghina Apostolova menționa că iubește să călătorească, să crească flori și să pregătească bucate gustoase pentru cei apropiați. De asemenea, este o mare pasionată de lectură, autorii preferați fiind clasicii.

Reghina Apostolova este și o împătimită a presei, dar în continuare preferă ziarele printate, chiar dacă acum e „la modă” presa on-line. Ea spune că, la fel ca în alte domenii, rămâne fidelă principiilor pe care și le-a format încă din tinerețe.

loading...

Comments are closed.