Alte știri

Regina Elisabeta a luat o decizie radicală la 92 de ani. Iată despre ce este vorba

Pinterest LinkedIn Tumblr

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, singura persoană din țară care poate conduce fără permis, a anunțat că a renunțat să mai șofeze pe drumurile publice. Regina Elisabeta a II-a se află la 92 de ani în plină formă, transmite The Telegraph. 

Săptămâna trecută a fost văzută participând la un eveniment desfăşurat la Galeria Hauser&Wirth, îmbrăcată într-un taior de culoarea verde lime. Deşi se bucură de o sănătate bună, regina a ales totuşi să renunţe să mai conducă pe drumurile publice, urmând exemplul soţului ei, ducele de Edinburgh, care la 97 de ani a renunţat la volan după ce a fost implicat într-un accident de trafic.
 
La recomandările consilierilor săi, regina a luat astfel decizia de a renunţa să mai conducă maşina, în altă parte decât pe terenurile din proprietatea sa. Una dintre pasiunile preferate ale reginei era să şofeze. A urca la volan şi a merge singură cu maşina pe drumurile ţării era pentru ea o oportunitate de a se bucura de libertate şi de un anonimat care i-a fost refuzat încă din tinereţe.
 
Însă după accidentul suferit de soţul ei Philip, în care a fost rănită o femeie, regina a decis din proprie iniţiativă să renunţe la volan.
regina elisabeta marea britanie,
loading...

Comments are closed.