Actual

Relațiile moldo-letone, discutate în cadrul întrevederii Ministrului Afacerilor Externe cu Ambasadorul Letoniei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Stadiul actual al relațiilor moldo-letone și posibilitățile de impulsionare a dialogului politic și cooperării sectoriale, inclusiv prin organizarea unor vizite bilaterale la nivel înalt și a următoarei reuniuni a consultărilor politice interministeriale moldo-letone au fost discutate astăzi în cadrul întrevederii Ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene Oleg Țulea cu Ambasadorul Letoniei în Republica Moldova, Uldis Mikuts.

Ambasadorul Uldis Mikuts a informat despre proiectele desfășurate în țara noastră cu suportul Letoniei, în sectoare precum eficientizarea administrației publice, combaterea corupției, comunicare cu societatea civilă, reiterând susținerea Letoniei pentru implementarea reformelor și integrarea europeană a țării noastre. Totodată, a fost salutată semnarea Acordului pentru crearea echipei comune de investigare a fraudei bancare intre Procuratura Republicii Moldova și Procuratura Letoniei.

Ministrul Oleg Țulea a mulțumit pentru susținerea politică și asistența financiară acordată de Letonia, menționând importanța preluării expertizei și bunelor practici letone pentru dezvoltarea domeniilor prioritare ale economiei țării noastre.

loading...

Comments are closed.