Renato Usatîi a devenit cetățean de onoare al orașului Fălești: investiții majore în Bălți și în orașul natal

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a anunțat lansarea unor proiecte importante pentru dezvoltarea orașelor Bălți și Fălești, cu o investiție totală de 6,5 milioane de lei.

În cadrul unui concert grandios organizat cu ocazia Hramului orașului Bălți, Usatîi a mulțumit locuitorilor pentru deschiderea și sinceritatea lor. Evenimentul a atras mii de participanți și a avut un impact major pe rețelele sociale. De pe scena centrală, Usatîi a dezvăluit detalii despre noile proiecte.

„Pentru Bălți – 4 milioane de lei: 10 stații moderne pentru așteptarea transportului public, prima fiind deja finalizată. Orășelul fotbalului va fi instalat pentru amatorii de fotbal în perioada „Euro Cup 2024”, iar pentru toți copiii – carusele gratuite între 27 iunie și 18 iulie. Vă cuprind și vă iubesc!”, a declarat Usatîi.

La Fălești, concertul organizat de Hramul orașului a adunat un număr record de spectatori, iar primarul Alexandr Severin și locuitorii orașului i-au mulțumit lui Renato Usatîi pentru contribuțiile sale continue. Usatîi a primit Titlul de Cetățean de Onoare al orașului Fălești, în semn de recunoaștere a sprijinului său necondiționat. În discursul său, el a anunțat noi proiecte pentru Fălești, cu o investiție de 2,5 milioane de lei.

„Pentru raionul natal Fălești – 2,5 milioane de lei: Trei stații moderne pentru așteptarea transportului public, două terenuri de joacă pentru copii, două terenuri pentru sport în aer liber, două tone de pește în lacul orășenesc, pavaj și carusele gratuite pentru copii între 17 și 26 mai. Mulțumesc făleștenilor pentru ospitalitate și pentru titlul de Cetățean de Onoare”, a spus Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share