Politic

Renato Usatîi acuză guvernarea că îi dă un rating gratuit Partidului Șor, o „cârpă roșie” care ar trebui interzisă prin lege

Pinterest LinkedIn Tumblr

În opinia lui Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, creșterea popularității Partidului Șor este rezultatul incompetenței guvernării PAS, nu al ofertei lui Șor de bani sau pomene. Totodată, el mai spune că Partidul Șor ar trebui interzis prin lege. Declarația a fost făcută la Realitatea TV, emisiunea Rezoomat.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Șor este o cârpă roșie pe care scrie „miliardul” și multe altele întâmplate în țară. Dar întrebarea este alta: către guvernarea noastră cea bună, nu le este rușine că Partidul Șor și oamenii care au furat această țară încă organizează proteste? Ceea ce fac astăzi, blocând oamenii, transportul, crește popularitatea lui Șor, așa cum au făcut și atunci când au scos-o cu hârlețul pe Marina Tauber din alegerile de la Bălți, în loc să o scoată frumos și să o ducă la închisoare. Actuala guvernare comite o crimă prin faptul că acest partid încă există și are o activitate. Partidul Șor trebuia să fie interzis încă din 2016. Aceasta a fost poziția mea și a Partidului Nostru, deoarece este o grupare criminală care ar trebui interzisă prin lege”, a declarat Renato Usatîi, liderul PN.

Renato Usatîi a clarificat că Partidul Nostru nu va susține protestele organizate de Partidul Șor, dar este deschis să se alăture protestelor cetățenești sau ale altor partide independente, în lumina situației politice actuale din țară.

loading...

Comments are closed.