Renato Usatîi afirmă că revenirea lui Vlad Plahotniuc în politică este improbabilă

Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru, a afirmat că revenirea fostului lider al Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, în politică este improbabilă. Potrivit declarațiilor sale, în ultimele două săptămâni, peste 150 de cetățeni moldoveni l-au vizitat pe Plahotniuc, aflat în prezent în Ciprul de Nord, printre aceștia aflându-se și președinți de raioane și foști președinți de raioane.

Usatîi a declarat că Plahotniuc a început să facă schimbul unu, schimbul doi, schimbul trei, iar la toți le-a spus că până pe 20 aprilie se va întoarce. Cu toate acestea, Usatîi consideră că fostul lider democrat nu va reuși să se întoarcă în politică, deoarece calea sa de a veni în politică a fost construită doar pe resurse administrative, cum ar fi foarte mulți bani, judecători de buzunar și procurori.

El a mai afirmat că, în prezent, mulți dintre cei mai apropiați lui Plahotniuc nu vor să discute cu acesta nici măcar la telefon, astfel încât încercarea sa de a se întoarce în politică este improbabilă. Plahotniuc poate avea influență și mulți oameni infiltrați, dar nu poate influența politic ca înainte, având în vedere lipsa de instrumente și resurse.

Menționăm că, recent, partidul Pro Moldova, presupus a fi conectat la Plahotniuc și Șor, și-a schimbat denumirea în Partidul Democrat Modern, preluând și denumirea prescurtată PDM, utilizată anterior de Partidul Democrat din Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share