Politic

Renato Usatîi despre Guvernul Sandu: Este un termen medical pentru cei care vor, dar nu pot…

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, critică activitatea Guvernului Sandu după ce a fost schimbat acționarul Avia Invert SRL, operatorului Aeroportului Internațional Chișinău. Într-o postare pe rețele sociale Usatîi a scris că Șor «a scuipat» pe sechestrul pus de Procuratură pe Aeroport.

„Ai noștri guru de la guvernare, școliți pe la Oxford și Harvard, au scăpat și de data aceasta trenul. Mă întreb doar – ei sunt așa de la natură, ori încearcă să ne prostească pe noi și, între timp, să preia schemele fostei guvernări? Plahotniuc a fugit, Șor a fugit și își vinde și activele furate și-l doare în cot de imunitatea pe care i-au scos-o peste două luni. Iar comisia lui Slusari s-a dus la cules pătlăgele”, a scris el.
 
Potrivit politicianului, Guvernarea ACUM-PSRM a venit cu multe intenții și idei, dar când să treacă la treabă nu poate face nimic. „Este un termen medical pentru cei care vor dar nu pot. Însă există și metode de tratament. Se pare că ar trebui să ajutăm un pic guvernanții să fie mai productivi”, a punctat el.
 
Amintim că joi NR Investments Ltd a finalizat achiziționarea participației de 95% la Avia Invest, operatorul Aeroportului Internațional Chișinău din Moldova. Despre acest lucru anunță compania din Guernsey într-un comunicat de presă.
loading...

Comments are closed.