Alte știri

Renato Usatîi își cenzurează presa! Independent.md a șters un articol incomod pentru primarul fugar!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), a anunțat într-o conferință de presă că are un martor care confirmă că omorul bancherului Gherman Gorbunțov a fost comandat de Renato Usatîi. Mai exact, Ion Druță, alias Vania Pisateli și-a recunosc partea lui de vină și depune mărturii.

Cum este și normal pentru un portal media, site-ul Independent.md a făcut o știre pe acest subiect: Detalii și informații noi în cazul Gherman Gorbunțov. Doar că surpriză, peste puțin timp, știrea a dispărut de pe portalul respectiv.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Redacția Independent.md nu a venit cu vreo explicație de ce au șters acel articol, dar se pare că este evident motivul, dacă este să ne amintim că acest portal de știri a fost cumpărat de către Renato Usatîi acum aproximativ jumătate de an de la activistul Platformei DA, Alex Cozer. Acum, orice nu ar face Renato Usatîi, este difuzat imediat pe Independent.md, apoi preluat pe alte site-uri care execută comenzi politice, precum agora.md, jurnal.md sau unimedia.md.

Este interesant faptul că Renato Usatîi respinge acuzațiile precum că el este implicat în tentativa de asasinat a lui Gherman Gorbunțov, dar acum cenzurează presa pe care o controlează și care din greșeală ori neatenție au mediatizat conferința de astăzi a procurorilor.

Dacă veți accesa web cache-ul site-ului, veți găsi articolul șters la comanda lui Usatîi.

 

loading...

Comments are closed.