Renato Usatîi la Bălți: “O să merg doar înainte și o să spun doar adevărul”

În cadrul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate, liderului Blocului electoral “RENATO USATÎI” a revenit la Bălți, oraș al cărui primar este în al doilea mandat. Prima întâlnire a avut loc în cartierul 10 al orașului, a doua – în cartierul BAM. Politicianul a fost întâmpinat cu aplauze de orășeni.

“Am primit de la tineri și vârstnici, deopotrivă, cuvinte de recunoștință și încurajare, pentru munca mea în fruntea municipiului. O tânără în scaun cu rotile mi-a mulțumit pentru drumurile reparate, care-i permit să se deplaseze mai ușor. Foarte multe întrebări de la participanții la întâlniri, unele legate de municipiu, altele – de programul Blocului electoral “RENATO USATÎI” pentru viitoarea activitate legislativă și executivă. Oamenii cunosc prioritățile noastre, se regăsesc în ele, ne doresc și își doresc să reușim”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Bălțenii au apreciat că în cele două mandate de primar, Renato Usatîi a reușit să schimbe orașul la față, chiar fiind în opoziție și, de fiecare dată, nedreptățit la distribuirea banilor din bugetele republicane.

Construcția de terenuri sportive noi, reabilitarea piețelor, amenajarea parcurilor, repararea străzilor, eradicarea corupției și obținerea de Primăria Bălți 4 ani consecutiv a titlului de “Cea mai transparentă primărie din Moldova” sunt doar câteva dintre realizările lui Usatîi în calitate de edil.

“Am arătat ce putem la Bălți neavând susținere în Parlament sau Guvern”, a afirmat politicianul. El s-a arătat încrezător că după ce se va face ordine în bugetul țării, lucrurile vor putea fi mișcate din loc în toate localitățile.

“Eu și colegii mei am demonstrat că ne pricepem să administrăm sate, orașe, întreprinderi, să fim buni manageri și conducători. Oamenii au nevoie de practicieni, nu teoreticieni, de aceea mergem doar înainte și spunem doar adevărul. Eu am ales să slujesc poporului Moldovei, dar la fel ca mine, fiecare dintre noi decide cum să-și trăiască viața, să stea în rândul întâi, doi sau trei, sau să fie o rezervă. Eu am stat întotdeauna doar în rândul întâi și acolo o să rămân pentru toată viața!”, a punctat Renato Usatîi.

Oamenii au susținut ideea Blocului “RENATO USATÎI” de refacere a sistemului de învățământ profesional tehnic, “fiind convinși că fără școli, care să pregătească specialiști calificați, relansarea industriei este imposibilă.” – cum a scris mai târziu Usatîi pe facebook.

Politicianul a trebuit să desființeze mituri despre faptul că ar vrea să interzică limba rusă, să realizeze unirea cu România, să aducă în Moldova baze NATO “și alte aberații, promovate de alianța roșie pe la televiziunile lor. I-am îndemnat pe oameni să ne judece după faptele și realizările noastre de până acum și i-am asigurat că nu-i vom dezamăgi nici în viitor.” – scrie Usatîi în postare.

La finalul celei de-a doua întâlniri, liderul Blocului electoral “RENATO USATÎI” a declarat că principiul de care se conduce în viață este să meargă înainte și să spună adevărul.
“Nimeni nu mă poate face să renunț la el. Vă mulțumesc, dragii mei bălțeni, pentru susținere și încurajare! Tot ce am făcut până acum la nivel local, acum mergem să realizăm la nivel național, pentru toți cetățenii țării”, a declarat el în încheiere.

Total
0
Shares
Total
0
Share