Politic

Renato Usatîi și-a reconfirmat titlul de „balabol”. NU vine la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul primar al Municipiului Bălți și actualul președinte al Partidului Nostru, Renato Usatîi, care este în momentul de față cu reședința la Moscova și-a dezamăgit din nou susținătorii. În urma unei întâlniri cu foștii săi colegi de proteste, Alexandr Petkov și Grigore Petrenco, acesta a postat o fotografie pe fundalul „Air Moldova”, doar că din nou, nu avea de gând să vină la Chișinău.

Renato Usatîi, cunoscut pentru promisiunile sale dese de a reveni la Chișinău din Rusia, a primit cu câțiva ani în urmă porecla de „balabol”. Acest lucru a fost posibil în urma mai multor promisiuni nerealizate dar și previziuni a unor evenimente politice din țară care nu s-au întâmplat, chiar dacă Usatîi amenința că acestea vor avea loc. Cele mai cunoscute previziuni ale președintelui PN au fost că liderul PDM, Vlad Plahotniuc va fi reținut de autoritățile UE în câteva rânduri, începând cu anul 2016. Apoi Renato Usatîi a promis că Vlad Plahotniuc va fi prim-ministru în anul 2018, acest lucru din nou nu s-a întâmplat, ambele evenimente nu au avut loc. Astfel de exemple sunt destul de multe.

În acest week-end, fostul primar al municipiului Bălți s-a întâlnit cu foștii deputați din PCRM, Grigore Petrenco și Alexandr Petkov. Întâlnirea a avut loc în orașul german Frankfurt, unde își are reședința și finanțatorul postului de televiziune Jurnal TV, concomitent nașul de cununie al președintelui Platformei DA, Andrei Năstase, interlopul fugar Victor Țopa.

Președintele Partidului Nostru a postat pe pagina sa de Facebook o poză pe fundalul căreia se vede simbolul companiei „Air Moldova”. „Știu că pot să urc la bordul avionului și în câteva minute să ajung la Chișinău. Știu că sunt așteptat de multă lume, dar totodată știu că dacă voi ajunge în închisoarea moldovenească, voi fi distrus în scurt timp.” scrie Usatîi în postarea sa.

Fostul primar al Bălțiului spune însă că această săptămână pentru a câta oară este decisivă pentru soarta sa. Acesta spune că în următoarele zile va decide ce va face pe viitor, „iar dacă Dumnezeu are planuri mari pentru mine, atunci totul va fi bine.„. De fapt, președintele PN a fost la aeroportul din Frankfurt pentru a-l petrece pe Alexandr Petkov spre Chișinău, vizita aerogării germane nu a coincis nicidecum cu dorința lui Usatîi de a reveni în Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.