Social

Reparația drumurilor din capitală continuă! Ce străzi sunt reparate astăzi?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 11 aprilie 2018, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier.

Serviciile municipale vor interveni pe parcursul zilei pentru a executa lucrări de întreţinere şi reparaţie pe următoarele străzi din municipiu:

Sectorul Buiucani 

-Calea Ieşilor

Sectorul Ciocana

-Str. Meşterul Manole

Sectorul Râşcani

-Str. Socoleni

-Str. Studenţilor

-Str. Ceucari

Sectorul Botanica

-Bd. Dacia

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Amintim că în cadrul unei ședințe, primara interimară a Capitalei, Silvia Radu a anunțat că a fost elaborat un plan amplu de reparare a străzilor și gropilor. Astfel, toate gropile din oraș, urmează să fie reperate. De asemene, se va intra și în străzile și curțile din preajma blocurilor, acolo unde nu s-a mai reparat nimic de 20 de ani.

Conform primarei, lucrările vor fi realizate în două etape. La prima etapă se vor astupa gropile după sezonul de iarnă, iar la cea de a doua se vor face reparație generală pe străzile mari, inclusiv trotuarelor, punându-se accent pe persoanele cu necesități speciale și mamele cu cărucioare.

Bugetul proiectului este de 125 de milioane de lei. Radu a menționat că bani sunt, totul este pregătit, iar cine va fi primar în luna iunie doar va trebui să semneze ordinul de începere a lucrărilor.

loading...

Comments are closed.