Reprezentanții lui Soros au vizitat-o pe Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit ieri cu managerii Fundațiilor pentru o Societate Deschisă (Soros), responsabili de Europa și Asia Centrală, și cu conducerea reprezentanței locale a acestora, Fundația Soros Moldova. Întâlnirea a fost prilejuită de împlinirea a 30 de ani de activitate a organizației în țara noastră, se arată în comunicatul oficial al Președinției.

Discuția s-a focusat pe situația democrației din țara noastră, pe provocările sociale și economice cu care ne confruntăm, dar și pe aspirațiile europene ale Republicii Moldova.

Șefa statului și-a exprimat recunoștința pentru contribuția adusă de Fundațiile pentru o Societate Deschisă, timp de trei decenii, la promovarea valorilor democratice de la noi, la consolidarea instituțiilor publice, a societății civile și a presei independente, precum și pentru programele de dezvoltare și modernizare a educației și științei.

Maia Sandu a menționat că mizează în continuare pe susținerea proceselor de reformă a justiției și anticorupție, și în realizarea reformei educației.

Total
0
Shares
Total
0
Share