Alte știri

Republica Moldova poartă negocieri în privința achiziționării a 700 de mii de doze de Sputnik-V

Pinterest LinkedIn Tumblr

Republica Moldova poartă discuții în privința achiziționării a 700 de mii de doze de vaccin Sputnik-V. Despre acest lucru a anunțat Igor Curov, secretarul de stat al Ministerului Sănătății, în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 29 iunie, informează Newsmaker.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Ce ține de donație nu vă putem spune. În ceea ce ține de achiziționarea lotului de Sputnik-V, noi suntem în contact cu Fondul Rus de Investiții Directe. Până ce, noi nu putem să vă spunem când va fi livrat lotul”, a spus Igor Curov.

„Prima intenție a noastră este 700 de mii de doze, pe care noi am anunțat printr-o scrisoare oficială și așteptăm răspunsul ca să vedem dacă este disponibil lotul. Eu am înțeles că există o problemă din cauza capacității de producție”, a mai spus Igor Curov.

Amintim că pe 26 aprilie, Republica Moldova a primit 71 de mii de doze de vaccin Sputnik-V, care erau destinate pentru vaccinarea persoanelor cu prima doză. Pe 30 aprilie au fost livrate alte 71 de mii de doze de vaccin, pentru administrarea rapelului.

Pe 18 iunie, în Republica Moldova au mai fost livrate 64 de mii de doze de vaccin Sputnik-V.

Citește și: Administrația Drumurilor și Serviciul Hidrometeorologic au semnat un acord de colaborare

loading...

Comments are closed.