Alte știri

Responsabilii din cadrul serviciilor municipale, chemați să iasă pe teren pentru evaluarea situației și remedierea problemelor apărute în urma ploii abundente

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viceprimarul Ilie Ceban, moderatorul ședinței operative săptămânale de luni, a invitat responsabilii din cadrul subdiviziunilor și a regiilor de profil să iasă în teren, pentru a evalua starea de lucruri ca urmare a averselor și să raporteze despre acțiunile întreprinse.

„Cu certitudine va fi de lucru. De aceea rog ca toți să fiți implicați, iar pe parcursul zilei să raportați despre situația pe teren. Este important să putem evalua impactul ploilor pe străzile care sunt acum în reparație, în vederea prevenirii inundațiilor. Și totodată, trebuie să depunem efort ca să evităm acumulările de apă”, a specificat viceprimarul.

În context, șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație a menționat că în zona străzii Ion Creangă acumulările de apă sunt datorate lucrărilor executate în prezent pe o porțiune de rețea pluvială, care nu are capacitatea de a recepționa acum apele pluviale și a le evacua în regim normal.

Potrivit meteorologilor, ploile vor continua pe parcursul zilei de astăzi, dar și mâine, astfel că cetățenii sunt îndemnați să evite adăpostirea sub arbori, din cauza pericolului de prăbușire. De asemenea, automobiliștii sunt îndemnați să nu-și parcheze mașinile în preajma copacilor, pentru a evita situațiile de avariere.

loading...

Comments are closed.