Social

Restaurantul cu specific moldovenesc în China, i-a adus platoul Michelin! Află istoria de succes a conaționalilor noștri

Pinterest LinkedIn Tumblr

O istorie de succes a moldovenilor: Ganea Igor, Șadrin Nicolae și Rudoi Eugen care au deschis un restaurant cu specific moldovenesc în orașul chinez Guangzhou încă din 2017, iar de atunci, cei trei au muncit cot la cot pentru a se remarca printre multitudinea de localuri unde se mănâncă gustos și într-o ambianță plăcută.

Se pare că, abia acum, după doi ani de la inaugurarea restaurantului, fondatorii culeg primele roade. Recent, localul care le poartă numele – Ganea kitchen fairy tales – a obținut renumitul platou Michelin. Premiul se oferă localurilor din toată lumea care reușesc să demonstreze că gătesc excepțional, relatează zugo.md

În restaurantul compatrioților noștri poți gusta atât din mâncărurile tradiționale, cât și din cele europene sau asiatice. Tot aici, oaspeții sunt delectați cu o atmosferă creată din combinația dintre rustic și modern, dar și cu vinuri selecte moldovenești.

Platoul Michelin nu este singurul premiu obținut de restaurant în acest an. Trip Advisor le-a oferit la începutul lunii iunie și certificatul de excelență, ceea ce denotă faptul că oaspeții localului apreciază înalt bucatele și deservirea din local.

loading...

Comments are closed.