Externe

Rețea de prostituție cu 250 de minore, destructurată. “Stăpânii” lor le obligau să se tatueze și le violau

Pinterest LinkedIn Tumblr

O reţea de prostituţie cu minore, unde 250 de sclave sexuale minore au fost tatuate la cererea “stăpânilor” lor, a fost destructurată în urma unor razii.

Poliţiştii au arestat 18 persoane după ce mai multe fete minore au fost racolate sub pretextul că vor ajunge manechine într-o staţiune din Cartagena, Columbia, pentru a fi plasate la petreceri, fiind obligate să întreţine relaţii sexuale, potrivit The Sun

Liliana Campos Puello, supranumită “Madame” (n.r doamna) şi alte persoane de origine israeliană ar fi fost liderii grupării. Se pare că şi-ar fi violat şi tatuat toate fetele minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, relatează ProTV.

Campos Puello ar fi fost responsabilă pentru recrutarea fetelor din cartierele sărace din Columbia şi Venezuela. Ea le-ar fi ajutat să îşi obţină paşapoarte şi le trimitea bani pentru călătorie. Totuşi, atunci când ajungeau în Cartagena, victimelor li se confiscau actele, bunurile şi erau forţate să se prostitueze.

Se pare că acestea erau prezentate cu ajutorul unui catalog şi erau forţate să asiste la petreceri sau pe yacht-uri luxoase şi la hoteluri.

Conform informaţiilor, cel puţin 250 de minore au fost ademenite la Cartagena în doar un an, fiind considerat cel mai important caz de exploatarea sexuală din oraş.

Investigaţia este în desfăşurare.

loading...

Comments are closed.