Social

Reținut pentru 72 de ore, după ce a comis un jaf în sectorul Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea de 5 februarie, un bărbat a solicitat prin intermediul 112, intervenția polițiștilor, comunicând că a fost agresat și deposedat în mod deschis de telefonul mobil, în timp ce se afla pe str. Muncești.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica și grupa specializată pe jafuri. La fel, polițiștii au solicitat intervenția echipajului medical, iar  bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale. Victima,  în vârstă de 35 de ani, a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu,  în curtea blocului de locuit, între dânsul  și o persoană necunoscută s-a iscat un conflict, ulterior fiind agresat fizic și în mod deschis i-a fost sustras telefonul mobil ,,SAMSUNG J5”, în sumă de 3 000 lei.

Ofițerii de investigație și urmărire penală ai  IP Botanica, imediat au dispus un șir de măsuri speciale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea suspectului în comiterea infracțiunii.

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, a fost identificat și reținut suspectul, un bărbat  în vârstă de 22 de ani,  locuitor al capitalei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina și a predat benevol telefonul sustras de la victimă.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru jaf. Pentru fapta comisă el riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.