Externe

Revoltător! Un tată homosexual și-a ucis copilul la două săptămâni după adopție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tată și-a ucis fiica după două săptămâni de când o adoptase legal împreună cu partenerul său gay și renunțase la slujba sa, ca să se poată ocupa cum trebuie de copil.

Acum, Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani, este acuzat că și-a ucis fiica de doar 18 luni pe nume Elsie. El și-a întâlnit soțul pe nume Craig – care este cu aproximativ 5 ani mai în vârstă decât el – pe când se afla în Swindon, Wiltshire, în 2006, scrie BBC.

Cei doi s-au căsătorit în Portugalia, în august 2012, și au depus actele pentru a adopta un copil un an mai târziu. Cuplul a adoptat-o pe Elsie în septembrie 2015, însă procesul legal a fost finalizat 8 luni mai târziu.
 
Două săptămâni mai târziu, micuța a murit din cauza rănilor suferite la cap. Tribunalul din Cardiff a aflat că Matthew Scully-Hicks a chinuit-o și a bătut-o timp de aproximativ 7 luni, cât a stat la ei acasă. Copilul a murit la spitalul din Wales, Cardiff, după ce medicii au decis să o decupleze de la aparate, deoarece fata nu mai avea absolut nicio șansă de a supraviețui.

Procurorul a declarat că Elsie a fost găsită în stare de inconștiență în casă, pe 25 mai. Mai mult, în urma unei radiografii cu raze X s-a descoperit că fetița avusese 2 fracturi – una lângă gleznă, iar alta lângă genunchi. Tatăl neagă acuzasția de crimă și susține că micuța avea o sănătate foarte fragiclă și că ar fi căzut accidental de pe o masă.
loading...

Comments are closed.