Revolut Lite va fi închis în toate țările, nu doar în Moldova. Reacția companiei

Începând cu 20 iulie, Revolut Lite va fi închis în toate țările unde era disponibil, nu doar în Republica Moldova, așa cum s-a speculat în ultimele două zile pe baza unor notificări primite de utilizatori și preluate de presă fără verificarea informației.

La solicitarea redacției telegraph.md, compania Revolut a comunicat:

“În urma unei analize amănunțite, am decis să întrerupem serviciile Revolut Lite, ca parte a strategiei noastre de dezvoltare continuă. După ce ne-am consultat cu clienții noștri, am ajuns la concluzia clară că abonații Revolut Lite din toate țările în care am oferit acest serviciu își doreau experiența completă a unei aplicații pe deplin funcționale. Țelul nostru în viitor este de a ne îmbunătăți oferta punând accent pe o gamă mai largă de servicii care răspund mai bine nevoilor clienților noștri din aceste regiuni. Această schimbare de strategie ne permite să investim mai mult în caracteristici și funcționalități mai performante care oferă o experiență mai integrată.

Îi invităm pe clienții noștri Revolut Lite să se înscrie pe lista de așteptare pentru a rămâne la curent cu progresele pe care le facem și ne propunem ca pe viitor să le oferim soluții mult mai bune.”

Revolut Lite este o versiune simplificată a aplicației Revolut, concepută pentru utilizatorii din țările în care versiunea completă a Revolut nu este disponibilă. Pe listă se afla și Republica Moldova.

În aceste regiuni, aplicația Lite oferă funcționalități de bază, cum ar fi trimiterea și primirea de bani.

În Republica Moldova, Revolut a fost lansat anul trecut, anunțul fiind cu mult tam-tam.

Total
0
Shares
Total
0
Share