Alte știri

Rezultatele filtrelor organizate de INSP al IGP la intrare în Căușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri 24 august curent, în intervalul orarelor 13:00 – 16:00, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică au acționat la intrare în orașul Căușeni pentru depistarea șoferilor care încalcă Regulamentul circulație rutiere, informează Telegraph.md, cu referire la INSP.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Astfel, a fost instituit un filtru rutier, unde s-au verificat peste 200 de automobile, cu aplicarea a 47 de sancțiuni, cu aplicarea a 127 de puncte de penalizare, cele mai grave încălcări comise de șoferi fiind:
– 34 de șoferi au depășit viteza de deplasare admisă;
– un conducător auto se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,19 mg/l în aerul expirat. Șoferul a rămas fără permisul de conducere.
Printre încălcările comise de șoferi se numără nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere, încălcarea regulilor de de exploatare a vehiculelor, încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

Alții 44 de conducători auto care au fost depistați cu abateri rutiere înregistrate de camerele video au primit citații de prezentare la SMDTR al INSP.

loading...

Comments are closed.