Alte știri

Rezultatele primelor cercetări în cazul exploziei produse la Sângerei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă monitorizarea situației în urma deflagrației produse într-o casă de locuit de pe strada George Coșbuc din orașul Sângerei.

Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului de către specialiști, se presupune că explozia ar fi putut izbucni în urma acumulării de gaze naturale.

În procesul de deblocare a ruinelor și de căutare a sinistraților, salvatorii au evacuat trei butelii de gaz de tip propan butan. Mai mult, potrivit primelor investigații în casă era instalată o coloană alimentată la gaze.

În continuare la fața locului lucrează specialiștii pentru elucidarea tuturor circumstanțelor de producere a deflagrației.

Amintim că deflagrația a avut loc în sera zilei de 26 ianuarie.  În acest sens angajații IGSU au desfășurat contra cronometru  operațiunea de salvare și recuperare a doi sinistrați o femei în vârstă de 61 de ani și a unui bărbat în vârstă de 68 de ani. Un alt bărbat deblocat  din ruine de echipele de intervenție este decedat.

Pentru lucrările complexe de salvare-deblocare în cadrul misiunii au  acționat 74 de angajați IGSU cu 20 unități de tehnică.

loading...

Comments are closed.