Alte știri

Riscă până la 10 ani de privare de libertate pentru vătămare intenționată gravă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat în dimineața de 14 ianuarie, precum că pe str. str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici, un bărbat cu o plagă ințepată în regiunea spatelului. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical.

În cadrul investigațiilor la fața locului polițiștii au stabilit că victima în vârstă de 42 de ani estevoriginar din r. Criuleni, iar pe str. data închiriază o odaie. Totodată forțele de ordine au stabilit că victima la data de 13 ianuarie, a fost în vizită la un cunoscut, unde au consumat băuturi alcoolice. Urmare a consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict, ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu cuțitul în spate, cauzându-i leziuni corporale, iar după conflict victima s-a deplasat la domiciliu. Totodată și din cele comunicate de proprietara locuinței pe care acesta o inchiriază, în dimineața de 14 ianuarie, ea  a observat că acesta este tăiat și se simte rău și imediat a solicitat intervenția poliției și ambulanței. Bărbatul imediat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală întreprinse de ofițerii de investigație, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 59 de ani. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. Conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

loading...

Comments are closed.