Alte știri

Riscă până la 15 ani de închisoare pentru omor. Este vorba despre un tânăr de 30 de ani din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr
Riscă până la 15 ani de privare de libertate pentru vătămare intenționată gravă soldată cu deces. Poliția a fost alertată pe data 26 ianuarie curent, ora 17:00 precum că pe str. Pandurilor din sectorul Botanica, ar fi avut loc un conflict între 2 bărbați, soldat cu o persoană traumată . Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical.
În cadrul investigațiilor la fața locului, polițiștii au stabilit că între victima în vârstă de 30 de ani, care se afla la domiciliu și un bărbat de 66 de ani, venit în ospeție, s-a iscat un conflict, ulterior suspectul i-a aplicat o lovitură cu un obiect dur în regiunea capului, cauzându-i leziuni corporale, după care imediat a fost solicitată intervenția poliției și ambulanței. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, dar în rezultatul traumelor primite a decedat .
Urmare a măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală întreprinse de ofițerii de investigație, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut pentru 72 de ore. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 30 de ani, originar din capitală.
Pe acest caz a fost inițiat un proces penal conform art. 151 alin. (4) Cod Penal al RM. Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu deces. Conform legislației în vigoare, acesta riscă închisoare pe un termen de la 12 la 15 ani.
loading...

Comments are closed.