Alte știri

Riscă patru ani de închisoare pentru că a furat portmoneul unui pasager dintr-un maxi-taxi din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 42 de ani locuitor a capitalei, a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de ,,Pungăşie”. Anterior acesta s-a dovedit a fi cercetat penal de nenumărate ori pentru infracţiuni analogice, scrie TVRMoldova.md

Cazul a avut loc în dimineaţa zilei de 8 octombrie, în microbuzul 103, în timpul deplasării pe itenerarul de la str. Sarmizegetusa până la intersecţie str. Alexandru cel Bun, individul profitând de neatenţia victimei, o doamnă în vârstă de 33 de ani, în mod tainic i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau actele de identitate, carduri bancare şi mijloace băneşti. Prejudiciul estimat de victimă constituie 3 400 lei.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, individul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale acesta şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând că banii ce se aflau în portmoneu i-a cheltuit.

Individul este cercetat penal pentru ,,Pungăşie”, faptă care conform legislaţiei penale în vigoare, se pedepseşte cu închisoare de până la 4 ani cu amendă în mărime de la 27 500 lei la 67 500 lei.

loading...

Comments are closed.