Alte știri

Robert de Niro: După 50 de ani de căsătorie mi-am privit soția și mi-am spus…

Pinterest LinkedIn Tumblr

După un  mariaj de 50 de ani, actorul american Robert De Niro face o destăinuire plină de sinceritate despre ce reprezintă viața de familie.

“După 50 de ani de căsătorie mi-am privit atent soția și mi-am spus: 50 de ani în urmă am avut o casă mică, o mașină veche, dormeam pe canapea și priveam emisiuni alb-negru. Însă cu toate acestea, în fiecare noapte mă culcam alături de o fată de 19 ani extraordinar de frumoasă.

Acum am o casă uriașă, o mulțime de mașini scumpe, un pat mare, televizor color cu un ecran extrem de mare, însă adorm alături de o femeie de 69 de ani. Astfel încep să am dubii în raport cu propriul mariaj. Soția mea este o persoană rațională. Ea nu se supără pentru chestiile mărunte și nu mă ceartă în zadar. Când i-am confesat ideea expusă mai sus, mi-a propus să îmi găsească o fată de 19 ani. Însă în același timp mi-a spus că se va asigura în acest sens… astfel voi trăi iarăși într-o casă mică, voi dormi pe o canapea extensibilă și voi privi un televizor alb-negru”, a declarat recent actorul pentru presa din SUA.

Robert De Niro (74 de ani) este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar. Este considerat ca unul dintre cei mai mari si mai influenți actori din toate timpurile având la activ roluri în peste 90 de filme. Este cunoscut în special pentru rolul tânărului Vito Corleone în Nașul / The Godfather (partea II-a), taximetristul Travis Bickle în Taxi Driver, gangsterul Jimmy Conway în Băieți buni sau directorul de cazinou Sam „Ace” Rothstein în Casino.

filme sua, The Godfather Part II - 1974, cele mai bune filme
The Godfather Part II – 1974
loading...

Comments are closed.