Robu și Russu au fost aleși pentru funcții noi în cadrul sistemului procuraturii

Consiliul Superior al Procurorilor a aprobat candidaturile pentru funcțiile de adjuncți ai Procurorului General, pe durata mandatului exercitat de Ion Munteanu în calitate de Procuror General.

Astfel, Sergiu Russu, care anterior a ocupat poziția de procuror-șef al Secției de combatere a traficului de ființe umane din cadrul Procuraturii Generale, și Sergiu Brigai, fost adjunct al Procurorului General interimar, au fost numiți în aceste funcții. Potrivit declarației susținute de Procurorul General Ion Munteanu, aceștia vor avea responsabilitatea pentru domeniul de urmărire penală și, respectiv, pentru cel judiciar.

În plus, în cadrul ședinței, au fost discutate și alte subiecte. Printre acestea s-a aflat aprobarea și desemnarea interimarilor la funcțiile de procuror-conducător, după cum urmează:

    • Dumitru Robu, ex-procuror general interimar, a fost desemnat pentru funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale;
    • Alexandru Machidon a fost desemnat pentru funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.
Total
0
Shares
Total
0
Share