Externe

România: Ninsorile abundente au luat viața unui om! Mii de case au rămas în beznă

Pinterest LinkedIn Tumblr

In Romania, ninsorile abundente au luat deja viata a doua persoane. Un barbat din Iasi s-a stins in asteptarea ambulantei care nu a reusit sa ajunga la el, iar un cadavru a fost gasit sub zapada in judetul Vrancea. Zeci de scoli si drumuri nationale au fost inchise, iar mii de case au ramas fara curent electric.

Codul porticaliu de vreme rea a ajuns in Romamnia inca de aseara, provocand mai multe accidente rutiere si blocand numeroase autostrazi. Odata cu lasarea intunericului, un autobuz cu douazeci de mineri, care se indreptau spre locul de munca, a derapat pe raza satului Iasi – Gorj. Soferul vehiculului nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

„Dintr-o data, m-a tras dreapta si n-am avut ce sa-i mai fac, a derapat. Cand vezi magaoaia ca o ia cu tine, nici nu am dat in frana, ca m-a răsturnat cu oamenii de tot”, declară șoferul.

Si traficul aerian pe aeroportul din Iasi a fost dat peste cap, mai multe curse fiind amanate. Codul portocaliu de ninsori acopera 18 judete din Romania si este valabil pana diseara.

loading...

Comments are closed.