România nu permite avionului în care se află Rogozin să-i survoleze spațiul aerian!

După cum transmite Runway 08, avionul lui Rogozin este întors din drum, are interzis intrarea în România! Vicepremierul rus se îndreapta spre Chișinău, unde este așteptat de mai mulți protestatari și veterani ai războiului de pe Nistru. Veteranii au un singur mesaj pentru Rogozin și Federația Rusă: să-și retragă armata și munițiile din stânga Nistrului!

Ieri, Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a interzis intrarea pe teritoriul țării a unui deputatului rus, Pavel Șperov, de la Partidul Liberal Democrat condus de către Vladimir Jirinovski.

Rogozin și delegația rusă urma să vină R.Moldova pentru a participa la festivitățile organizate de regimul separatist, la Tighina, cu ocazia a 25 de ani de la prezența forțelor ruse de menținerea păcii în regiune. În context, ambasadorul rus, Farit Muhametșin a fost convocat miercuri la Ministerul de Externe pentru a i se transmite că participarea oficialilor ruși la aceste manifestații vor deteriora relația moldo-rusă.

Totuși, în anul 2012, când la conducerea guvernului era premierul Vlad Filat, un avion militar a ajuns la Tiraspol cu permisiunea autorităților moldovenești.

Total
0
Shares
Total
0
Share