Alte știri

Ronaldo și Messi au distrus o familie de ruși: Soțul supărat a dat la divorț

Pinterest LinkedIn Tumblr

O pereche de soți din Rusia a dat la divorț după meciul dintre Argentina și Nigeria. Arsen și Larisa din Celeabinsk au fost căsătoriți timp de 14 ani, dar campionatul mondial le-a stricat căsnicia. Cauză a fost simpatia față de doi fotbaliști, Messi și Ronaldo.

Arsen, în vârstă de 40 de ani este fanul lui Lionel Messi și a naționalei Argentinei, iar soția sa Larisa, în vârstă de 37 de ani este fana lui Ronaldo și a naționalei Portugaliei. Când cele două echipe naționale au ajuns în Rusia, în familie s-a iscat un conflict.

Paharul a fost împlut în ziua meciului dintre Argentina și Nigeria, care s-a sfârșit cu 2-1 în favoarea sud-americanilor. Arsen se bucura foarte mult pentru victoria la echipa favorită, iar soția sa fiind frustrată de asta a început să țină demonstrativ cu Nigeria. De la acest cuțit în spate, bărbatul a doua zi a dat la divorț.

De la începutul campionatului ea mereu mă tachina, spunea că jucătorul meu preferat joacă rău, mai ales că a ratat penalty-ul contra Islandei. În meciul cu Nigeria, pentru a-mi face în ciudă ținea demonstrativ cu oponenții Argentinei.” a declarat Arsen.

loading...

Comments are closed.