Externe

Rusia a depăşit pragul de 1 milion de infectări cu coronavirus. Mesajul lui Putin pentru elevi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Rusia a depăşit marţi pragul de un milion de contaminări cu noul coronavirus, în timp ce se redeschid şcolile. în urma implementării unor noi măsuri de securitate obligatorii împotriva Covid-19, relatează Reuters.

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a cerut elevilor şi studenţilor, într-o alocuţiune televizată, să respecte noile protocoale sanitare implementate la deschiderea anului şcolar.

Purtarea măştii de protecţie de către cadrele dictatice este obligatorie în şcolile din Moscova, cel mai grav afectată regiune de noul coronavirus, însă aceştia sunt autorizaţi să le scoată în sălile de clasă, cu condiţia să păstreze o distanţă de securitate faţă de elevi. potrivit News.ro.

Tinerii moscoviţi nu sunt obligaţi să poarte mască de protecţie în şcoli.

Însă ceremoniile tradiţionale de la începerea noului an şcolar au fost anulate, iar mutările dintr-o sală de curs în alta sunt limitate, cu scopul de a reduce riscul transmiterii virusului.

Autorităţile sanitare au anunţat 123 de morţi din cauza covid-19 în ultimeel 24 de ore, iar bilanţul total al deceselor a crescut la 17.299.

loading...

Comments are closed.