Politic

Rușinos! Maia Sandu a demis 20 de profesioniști din cadrul ministerelor. Reacția lui Pavel Filip

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 20 de secretari de stat din cadrul Ministerului Economiei, Ministerului Finanțelor, Ministerului Apărării, Afacerilor Interne, Afacerilor Externe și Sănătății, au fost demiși astăzi de către Guvernul Sandu.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul Prim-Ministru a Republicii Moldova, Pavel Filip și-a arătat indignarea față de decizia luată și a menționat că acești secretari au fost demiși deoarece în locul lor trebuie să vină membrii din partidele lui Maia și Năstase: „Guvernul a pierdut astăzi peste 20 de profesioniști din cauza celor care consideră că în funcții trebuie să fie doar membrii lor de partid. Dar… timpul le așază pe toate la locurile lor.”

Totodată Pavel Filip a ținut să le mulțumească foștilor colegi pentru munca depusă, dar și pentru schimbările pe care le-au reușit împreună spre binele țării.

„Fără voi n-ar fi fost posibile proiecte ca Prima Casă, Drumuri bune, Un doctor pentru tine, #reformasalariilor#reformapensiilor etc. În 3 ani am reușit multe lucruri frumoase de care s-au bucurat oamenii. Voi sunteți parte a acestor realizări.” a menționat Filip.

La Final, Pavel Filip a adăugat că „Pentru responsabilitate, pentru muncă fără zile libere, uneori până la miezul nopții, pentru dedicație, pentru profesionalism, VĂ MULȚUMESC.”

loading...

Comments are closed.