Economic

Ruslan Codreanu felicită Primăria Chișinău pentru procurarea autobuzelor ISUZU: “Într-adevăr sunt cele mai bune și cu cea mai mare calitate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ruslan Codreanu, ex-primarul general interimar al mun. Chișinău, a transmis un mesaj de felicitare actualei administrații locale, după desemnarea companiei ISUZU în calitate de câștigătoare a concursului de livrare a autocarelor pentru parcul urban.

“Când e de criticat constructiv, criticăm. Dar când e de felicitat, felicităm!

FELICITĂRI primăria Chișinău pentru decizia de a selecta oferta ISUZU la licitația privind procurarea autobuzelor. Chiar dacă a fost cel mai mare preț, într-adevăr sunt cele mai bune și cu cea mai mare calitate”, a transmis Codreanu.

Ofertantul ales câștigător pentru achiziționarea celor 100 de autobuze pentru municipiul Chișinău, a fost desemnată Compania producatoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret”. Aceasta a oferit prețul de 156.400$ pentru o unitate de transport, echivalentul a 132.300€, anunță primarul mun. Chișinău, Ion Ceban.

Potrivit edilului, criteriul de bază de care a ținut cont Grupul de lucru la alegerea ofertantului, a fost raportul calitate-preț propus de producător, scrie zdg.md

Compania câștigătoare a oferit garanție de 5 ani pentru autobuze. În această perioadă, producătorul își asumă responsabilitatea inclusiv să asigure gratuit deservirea autobuzelor.

Municipalitatea a elaborat caietul de sarcini, iar la finele lunii iulie, curent, a lansat concursul public privind achiziționarea a 100 de autobuze pentru îmbunătățirea serviciului municipal de transport pasageri. Deschiderea ofertelor licitației a avut loc la 10 septembrie, curent.

loading...

Comments are closed.