Ruslan Codreanu îndeamnă la transparență și implicare civică în campania electorală

Candidatul Partidului Puterea Oamenilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a făcut un apel la transparență și implicare civică în cadrul campaniei electorale, exprimându-și convingerea profundă despre gestionarea corectă a fondurilor și necesitatea unei schimbări în abordarea finanțărilor politice.

“Am avut grijă ca orice sumă gestionată, fie la primărie, fie în familie, să fie tratată cu atenție, corectitudine și transparență. Prefer să dorm liniștit noaptea, prefer să contribui personal decât să fiu implicat în ceva dubios”, a declarat Ruslan Codreanu, subliniind principiile sale legate de buna gestionare a banilor și transparența în acțiunile politice.

Codreanu a adus în discuție provocările unei campanii electorale marcate de finanțări străine și murdărie politică. A subliniat faptul că echipa sa s-a autofinanțat până în prezent, dar a recunoscut necesitatea unei schimbări în abordarea finanțării. “Așadar, trebuie să facem o schimbare”, a adăugat candidatul.

Către susținători și potențiali donatori, Codreanu a făcut o rugăminte sinceră pentru sprijin financiar sau implicare voluntară. A subliniat transparența și responsabilitatea în gestionarea fondurilor și a invitat oamenii să consulte bugetul pre-electoral și electoral al echipei sale, oferind acces la informații detaliate.

Candidatul a menționat că bugetul estimat de cheltuieli pentru campanie se ridică la aproximativ 700 000 de lei, din care până în prezent au fost strânși și cheltuiți aproximativ 250 000 de lei din donații. A îndemnat și la implicare directă, oferind informații despre modalitățile de donare și de sprijin.

“Fiecare contribuție contează și ne aduce mai aproape de visul nostru de a avea un Chișinău pentru oameni. Haideți să fim împreună forța care schimbă direcția orașului nostru”, a încheiat Codreanu, exprimându-și recunoștința și determinarea în continuarea campaniei pentru a aduce schimbarea dorită în Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share