Ruslan Codreanu s-a lansat oficial în campania electorală

Astăzi, Blocul Electoral Ruslan Codreanu s-a lansat oficial în campania electorală pentru alegerile la funcția de primar general al capitalei și consilieri municipali. În cadrul conferinței de presă, a fost prezentată platforma electorală și au fost reiterate problemele cu care se confruntă municipiul Chișinău și soluțiile Blocului electoral pentru rezolvarea acestora.

“Suntem aici pentru că vrem să ne angajați în calitate de administratori ai orașului nostru. Suntem profesioniști, avem experiență și știm care sunt problemele reale și soluțiile pentru rezolvarea acestora. Municipiul Chișinău este astăzi în prag de faliment. Chișinăul nu este despre sărăcie. Noi vrem un oraș în care oamenii să fie mai EDUCAȚI, mai CREATIVI, mai INOVATORI, un oraș în care tinerii să rămână și să creeze. Vrem un oraș mai SĂNĂTOS, în care oamenii să nu respire aer poluat.

Vrem un oraș cu o administrație care să promoveze inteligența artificială, care să ne ofere servicii calitative și toate serviciile publice să fie digitalizate. ” a declarat Ruslan Codreanu.

De asemenea, în cadrul conferinței de lansare, cu un discurs s-au prezentat și o parte din candidații la funcția de consilieri municipali.

“Bani nu sunt pentru a rezolva problemele reale ale oamenilor, dar bani se găsesc mereu pentru proiectele costisitoare, populiste care nu duc la dezvoltarea orașului, ci doar arată frumos, fotografiate de o dronă.

Bani sunt suficienți în municipiul Chișinău, banii sunt prost administrați. Suntem aici pentru a aduce pe agenda publică, problemele reale ale oamenilor, cu care se confruntă, iar eu ca tânăr specialist în administrație publică, îmi doresc o administrație publică locală competentă, bazată pe profesionalism, o primărie bazată pe priorități, pe obiective, o primărie transparentă. “ Petru Socolan, candidat la funcția de consilier municipal.

“Ne propunem ca în următorii 4 ani să construim în municipiul Chișinău, un spital pentru copii, nou, modern, cu o infrastructură dezvoltată și instrumente moderne. Îmi propun ca copiii municipiului Chișinău să aibă acces la servicii medicale de calitate, iar administrația acestui spital să nu impună doctorii să interneze neargumentat copiii și să le indice antibiotice.” a declarat Mihai Stratulat.

Cristina Danilova, iubitoare de animale și voluntară 20 de ani în grija animalelor fără stăpân a punctat ce va face 4 ani în Consiliul Municipal:

1. Sterilizări în masă
2. Construcția unui azil de câini municipal
3. Campanii de adopții
4. Evidența online a câinilor și animalelor de companie din municipiu.

Lista de candidați pentru Consiliul Municipal numără 51 de pretendenți la funcția de consilieri. Aceștia sunt oameni cu experiență în diferite domenii, precum administrație publică, afaceri, medicină etc.

Total
0
Shares
Total
0
Share