Actualitate

Ruta suplimentară de troleibuz „D” „Șos. Balcani – Universitatea de medicină” a fost suplinită de astăzi cu încă 4 unități de transport

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ruta suplimentară de troleibuz „D” „Șos. Balcani – Universitatea de medicină” a fost suplinită de astăzi cu încă 4 unități de transport. Despre acest lucru a anunțat primarul capitalei, Ion Ceban.

Ruta a fost suplinită ca urmare a efectuării lucrărilor de reparație capitală a străzii Ion Creangă, care afectează circulația transportului public și deplasarea spre str. Alba Iulia, sec. Buiucani.

Totodată, angajații Serviciului Circulație și Monitoring a RTEC, zilnic monitorizează și informează cetățenii la traseu despre modificărilor operate în orarul și intinerarele troleibuzelor.

𝐈𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐚𝐫: str. Alba-Iulia, str. Constituției, str. Vasile Lupu, str. Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim”), str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, str. Ion Creangă, str. Alba-Iulia.

De asemenea, Ion Ceban a menționat că în continuareeste analiztă posibilitatea să creării un coridor verde pe strada Ion Creangă pentru transportul public pentru ca cetățenii să ajungă în siguranța in contextul in care strada se afla in reparatie.

loading...

Comments are closed.