Externe

S-a culcat cu 50 de bărbați în ultimul an: Concluzia fetei de 19 ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

O utilizatoare a site-ului Reddit a mărturisit zilele trecute că a întreținut relații sexuale cu 50 de bărbați într-un singur an și acum are unele îndoieli. ”Sunt normală?”, se întreabă tânăra, care are acum temeri că bărbații vor considera că este promiscuă.

”Mi-a plăcut sexul de când mi-am pierdut virginitatea, anul trecut, și mereu mi-a fost ușor să îl fac. Asta ar trebui să fie sexul, nu? Nu am avut nicio relație adevărată și nu am avut decât aventuri de o noapte. Dar e adevărat că oamenii tind să te judece după numărul de parteneri sexuali? Dau senzația că nimeni nu poate avea o relație adevărată cu mine?”, se întreabă tânăra.

Răspunsurile sunt amestecate. Unii comentatori, cei mai mulți, admit că ar avea rețineri în privința unei fete care a avut deja 50 de parteneri sexuali. Alții au mers chiar mai departe și și-au exprimat îngrijorarea că tânăra folosește de fapt sexul pentru a face față unei alte probleme. ”Mergi la un psihoterapeut”, i-au spus comentatorii.

În finel, există și comentatori care nu au însă o problemă: ”Atâta vreme cât ești isteață, și te protejezi și nu îți afectează negativ viața, faptul că ești foarte activă sexual e absolut ok”. Iar alt comentator spune că: ”Numărul de parteneri sexuali” este irelevant”.

loading...

Comments are closed.