Actualitate

S-a dat startul lucrărilor de reparație a căii de acces spre comuna Băcioi dinspre Aeroport

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău continuă investițiile în suburbii. Astfel, în comuna Băcioi au început lucrările de reparație a drumului de acces dinspre Aeroportul Internațional Chișinău, pe strada Băcioii Noi, începând de la bd. Dacia.

Pentru obiectivul enunțat au fost alocate surse financiare din bugetul municipal și din cel local, în proporție de 70 la 30.

Totodată, în prelungire, va fi continuată reparația drumului spre comuna Băcioi, lucrări începute anul trecut. Pe această porțiune, la intrarea în localitate, vor fi amenajate trotuare cu borduri, pe o distanță de 834 m.

Amintim că în anul 2020 în comună au fost implementate mai multe proiecte, cu susținerea financiară din partea APL Chișinău și a Primăriei Băcioi, inclusiv reparația capitală a Grădiniței nr. 140 (lucrări de amenajare și construcția de pavilioane); reparația capitală a Grădiniței nr. 101 (acoperiș, termoizolare, lucrări interioare; reparația capitală a acoperișului Școlii Primare nr. 101; reparația acoperișului Gimnaziului nr. 102 Brăila (acoperiș, termoizolare); reparația capitală a Grădiniței nr. 171, comuna Băcioi.

Primarul General, Ion Ceban, a menționat că municipalitatea va susține și în continuare suburbiile, iar prin intermediul proiectelor de infrastructură va contribui la creșterea nivelului de trai al locuitorilor din orașele, comunele și satele din jurul Chișinăului.

loading...

Comments are closed.