Social

S-a luptat până în ultima clipă cu cancerul, pentru a-și putea strânge în brațe surioara care urma să vină pe lume

Pinterest LinkedIn Tumblr

El este copilul care a făcut o lume întreagă să plângă! După ce a aflat că suferă de cancer în fază terminală, băiețelul a suportat zeci de ședințe de chimioterapie pentru a trăi ca să își țină surioara din pântecele mamei lui în brațe, chiar și pentru câteva minute: „Acum e timpul să mă duc și să devin îngerul ei păzitor”

Povestea a avut loc în Marea Britanie. Bailey, la vârsta de nouă ani, a primit vestea că va muri din cauza unui cancer teribil care a început să-l afecteze din 2016. Dincolo de a o lua ca o tragedie pentru viața sa scurtă, copilul a aceptat diagnosticul cu curaj și cu mare forță.
 
A respins toate pronosticurile medicale care nu îi mai dădeau șanse de viață, pentru a-și vedea sora sa născută și să se bucure de ea, chiar și în ultimele sale zile. Lupta sa împotriva cancerului a început acum 2 ani, când de nicăieri a început să simtă o lipsă de putere în organism. La început, medicii au crezut că este o infecție virală, potrivit Bristol Post.
 
Ulterior, simptomele au început să se înrăutățească, iar părinții i-au făcut o analiză pentru a știi în detaliu ce are. Medicul le-a dat vestea îngrozitoare părinților lui Bailley și anume că băiețelul are cancer și că va trebui să înceapă urgent tratamentul cu chimioterapie. Când părinții lui, Lee și Rachel, i-au spus fiului că are cancer și că nu avea prea mult timp să trăiască, copilul a dovedit că este un luptător și că va face orice pentru a urma tratamentele ca să lupte cu boala.
 
Bailey le-a spus părinților că în ziua înmormântării sale, nu-și dorește ca lumea să fie tristă, ci dimpotrivă, el dorește ca cei prezenți să sărbătorească cu o peterecere de supereroi. Tot atunci, el a aflat că va avea o surioară pe care și-a dorit extrem de tare să o cunoască.
 
Începând cu 2018, Bailey a început un tratament intens cu chimioterapie, totul cu scopul de a supraviețui ca să își poată ține surioara Miilie în brațe, chiar și pentru câteva minute sau ore. Potrivit părinților, când s-a născut fetița, Bailey „a făcut tot ce ar face un frate: i-a făcut baie, a avut grijă de ea, i-a citit povești și a iubit-o foarte mult”. Cu toate acestea, într-o dimineață, băiatul nu a mai rezistat și a fost dus la spital de urgență.
 
A fost o chestiune de câteva ore pentru ca această boală necruțătoare să-i pună capăt vieții. Părinții lui au fost întotdeauna cu el, i-au citit povești și i-au pus muzica preferată în fiecare seară. „La 11.45 am fost împreună în patul lui. I-am spus „e timpul să plecăm, Bailey” și el a plecat pentru totdeauna „, au spus părinții săi cu lacrimi în ochi.
loading...

Comments are closed.