Alte știri

S-a pornit la pescuit în zona de frontieră. Ce riscă moldoveanul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un cetățean moldovean, originar din satul Egoreni, raionul Soroca, este documentat a doua oară de către polițiștii de frontieră încălcarea regimului zonei de frontieră. Acesta a fost surprins în timp ce aranja în apele râului o plasă din monofilament destinată pescuitului. Incidentul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri, 5 mai.

Patrula mobilă a Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți, aflată în misiune de serviciu a observat o persoană pe malul unui afluent al râului Nistru. Observând patrula, aceasta a început să scoată pe mal o plasă cu lungimea de 15 metri, fără a fi prins pește.

La fața locului nu s-a reușit efectuarea identificării, deoarece bărbatul nu avea asupra lui niciun act de identitate. Din spusele acestuia, este un locuitor din satul Egoreni, raionul Soroca, în vârstă de 28 de ani – informație confirmată ulterior. Mai mult, s-a aflat că tânărul a mai fost sancționat anterior pentru aceeași încălcare.

Ca urmare, moldoveanul a fost sancționat cu o amendă de 12 unități convenționale pentru încălcarea regimului frontierei de stat, conform art.332 alin.1 Cod Contravențional al Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.