S-a stins din viață Ion Lozovan, procuror-șef al Procuraturii raionului Briceni

Procuratura Republicii Moldova, anunță cu tristețe că la data de 5 decembrie 2022, la vârsta de 44 ani, s-a stins din viață Ion Lozovan, procuror-șef al Procuraturii raionului Briceni, ”lăsând în urmă multe regrete și lacrimi din partea colegilor”.

”Întregul colectiv deplânge trecerea în neființă a procurorului Ion LOZOVAN, exprimându-și sentimente de compasiune, sincere condoleanțe, familiei, rudelor și tuturor celor care l-au cunoscut. A fost o fire senină și prietenoasă, o personalitate de excepție, un iubitor de țară și de neam. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Cerului!”, a transmis Procuratura Generală.

Conform Hotărârii nr. 1-56/2021 din 20 mai 2021, Consiliul Superior al Procurorilor a propus Procurorului General numirea lui Ion Lozovan în funcția de procuror-șef al Procuraturii raionului Briceni, pentru un mandat de 5 ani.

Anterior, prin Ordinul Procurorului General al Republicii Moldova Nr. 1075-p din 01 august 2016, a fost numit în funcția de procuror în cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, iar din 2009 a activat în funcția de procuror în cadrul Procuraturii raionului Telenești.

Total
0
Shares
Total
0
Share