Alte știri

Să fie cât mai verde. Ion Ceban cheamă mâine cetățenii la cea de-a treia ieșire în teren, pentru a planta copaci

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chișinăul și mai verde. Pentru a treia oară primăria organizează ieșiri în teren pentru a planta copaci. Astfel, mâine, de la 8.30 primarul general Ion Ceban dă întâlnire la toți doritorii în apropierea zonei forestiere din str. Ialoveni, cartierul Telecentru, în apropiere de traseul (Motocross).

„De data aceasta ne propunem să plantăm în jur de 10500 de puieți în diferite zone ale orașului, după cum urmează:
Pretura Botanica: Zona forestiera Aeroport (șos. Muncești, 810/2), curtea Preturii Botanica;
Pretura Buiucani: Parcul „La Izvor” ( în zona lacurilor 2, 3 și 4), Parcul „Valea Morilor” (zona digului);
Pretura Centru: Pădure – Parc „Schinoasa” (în preajma Ministerului Apărării (MA), a batalionului de gardă a MA, cooperativei de garaje), Pădure – Parc „Schinoasa” (vizavi de imobilul din str. Pietrarilor 17);
Pretura Ciocana: Pădurea – Parc „Râșcani” (M. Sadoveanu colț cu str. Ig. Vieru, M. Sadoveanu colț cu str. P. Zadnipru), Pădurea – Parc Nicolae Milescu – Spătarul, Scuarul „Ginta Latină”, terenul din str. Nicolae Milescu – Spătarul, curțile blocurilor de locuințe (ACC, APLP, CCL);
Pretura Râșcani: Pădurea – Parc „Lunca Găștii”, Pădurea – Parc (str. Montană), Șoseaua Balcani colț cu str. Mircești”, a scrie edilul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Edilul a făcut îndemn către toți locutorii capitalei, de la mic la mare, care își doresc să contribuie la înverzirea capitalei, să meargă în sectoare pentru a planta un copac.

„Scopul noastră este să plantăm până la încheierea campaniei în jur de 100 mii de copaci în parcuri, zone verzi și curți de blocuri din capitală”, a conchis acesta.

loading...

Comments are closed.