Editoriale

Să se bucure Năstase, Jurnal.md o face varză pe Maia Sandu ))

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aliansu’ e beton! Trustul media a lui Victor Țopa consideră că liderul Platformei DA Andrei Năstase este și „liderul opoziției pro-europene de la Chișinău”, dar atunci cine este lidera PAS Maia Sandu? În cel mai bun caz ar fi pe locul doi ))

Prin asemenea știri disperate, Jurnal.md încearcă să-i facă lui Andrei Năstase imaginea de politician de încredere. Însă nu se văd dintr-o parte cât par de ridicoli.

jurnal tv, andrei nastase, maia sandu, pas, platforma da

Cum să fie Andrei Năstase „liderul opoziției pro-europene” din Republica Moldova dacă ultimul Barometrul al Opiniei Publice arată că din liderii de pe dreapta, încrederea în Maia Sandu este de 8%, iar în Andrei Năstase mai puțin de 3%. Cine pe cine vrea să mintă?

BOP, decembrie 2017, arcadie barbarosie ipp, sondaje de opinie moldova
BOP, decembrie 2017

Apropo, sondajul a fost făcut de IPP și prezentat de Arcadie Barbăroșie, un activist ferm împotriva guvernării, prezent la mai multe proteste ale opoziției. Deci să nu fie dubii cu referire la cifrele de mai sus. Ok. Așteptăm să apară și primul BOP din 2018.

În fine, după ce Jurnal.md îi subminează direct autoritatea doamnei Sandu, cum se va încumeta PAS să-i ofere susținerea lui Năstase la alegerile locale din 20 mai?… Aliansu’ e beton!

PS.

Maia Sandu anunța că la sfârșitul lui februarie va fi făcut public Acordul de colaborare semnat între PAS și Platforma DA. Deja e sfârșitul lui martie – a văzut cineva publicat un asemenea document?!

autor: Constantin Bîrca

loading...

Comments are closed.