Politic

Şalaru a explicat acuzaţiile precum că ar fi „în buzunarul” lui Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anatol Şalaru susţine că nici el, nici formaţiunea nou creată „Partidul Unităţii Naţionale” nu are nicio legătură cu Vlad Plahotniuc. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii Punctul pe Azi de la TVR MOLDOVA.

Potrivit ex-vicepreşedintelui PL, acuzaţiile sunt lansate de anumite formaţiuni de dreapta, care  s-ar simţi ameninţate de Partidul Unităţii Naţionale.

„Cu cât partidul a început să devină vizibil, cu atât mai mulţi au început să spună că este proiectul lui Plahotniuc. În Moldova sunt două învinuiri pe care poţi să i le aduci cuiva ca să-l discreditezi: că este corupt şi că este al lui Plahotniuc. Cum să demonstrez că nu sunt proiectul lui? Să strig în gura mare?”, afirmă Anatol Şalaru.

Acesta a făcut o referire la Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr. „Unii politicieni de dreapta se simt ameninţaţi. Ei nu au nimic comun cu România şi idealurile noastre. Ei vor să înlocuiască un oligarh cu altul. Eu nu vreau să ies la protest cu Usatîi”, mai spune fostul liberal.

TVR MOLDOVA aminteşte că Anatol Şalaru şi-a anunţat retragerea din PL la 9 ianuarie. Din cauza tensiunilor din PL dintre Ghimpu şi Şalaru, ultimul şi-a pierdut funcţia de ministru al Apărării.

sursa: TVR Moldova 

loading...

Write A Comment