Alte știri

Salvatorii continuă lucrările de căutare a minorei dispărute pe râul Nistru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 27 februarie angajaţii IGSU vor continua lucrările de căutare a minorei în vârstă de 12 ani dată dispărută pe râul Nistru în apropiere de localitatea Speia raionul Anenii Noi. Acţiunile salvatorilor vor avea loc pe cale terestră pe malul râului în preajma raioanelor Anenii Noi, Căuşeni şi Ştefan Vodă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Specialiştii vor verifica toate porţiunile de relief a malului unde curenţii de apă ar fi putut duce corpul fetei. Pentru eficientizarea activităţii de căutare au fost informate toate Inspectoratele de Poliţie din raioanele Anenii Noi, Căuşeni şi Ştefan Vodă, care urmează să se implicate în proces.

Mai mult, în vederea depistării corpului neînsufleţit a fost solicitată implicarea Poliţiei de Frontieră care ar putea ajuta prin patrularea teritoriului în apropierea râului, la frontieră. Lucrările de căutare au fost suspendate pe parcursul nopţii, după ce patru zile scafandrierii au realizat scufundări subacvatice pentru depistarea minorei, însă fără rezultat. Acţiunile de căutare terestră vor continua.

 

 

loading...

Comments are closed.