Sandu a avut o întrevedere cu Catherine Colonna, Ministrul pentru Europa și Afaceri Externe a Republicii Franceze

În marja Platformei de Sprijin pentru Moldova desfășurată la Chișinău, Sandu a avut o întrevedere cu Catherine Colonna, Ministrul pentru Europa și Afaceri Externe a Republicii Franceze. Alături de România și Germania, Franța a lansat Platforma de Sprijin pentru Moldova pentru a mobiliza asistență imediată pentru Moldova la începutul invaziei ruse în Ucraina.

„Moldova și moldovenii sunt profund recunoscători pentru sprijinul constant al Franței de-a lungul anilor. Ajutorul pe care ni-l oferiți este o manifestare a solidarității voastre și dovadă că facem parte din marea familie europeană”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului a salutat noua asistență franceză, anunțată la Platforma de Sprijin pentru Moldova, care vine să contribuie la transformarea continuă a țării și îmbunătățirea standardelor vieții a moldovenilor. De asemenea, a punctat că Franța este și un puternic aliat în drumul nostru de aderare la Uniunea Europeană și a subliniat că această susținere este importantă pentru noi în inițierea negocierilor de aderare.

Total
0
Shares
Total
0
Share